Foto: viva.ro

Olguța Berbec dezvăluie detalii despre Vlăduța Lupău și relația cu soțul ei.

Interpreta de muzică populară Olguța Berbec a oferit detalii cu privire la legătura specială pe care o are cu Vlăduța Lupău, fina ei, și la relația cu partenerul său de viață, Remus Novac, conform informațiilor prezentate de Viva.ro.

Artista a anunțat că pe data de 5 noiembrie va susține cel mai amplu spectacol al carierei sale, intitulat Am ales cu inima, eveniment ce va avea loc la Sala Palatului din capitală.

Deși nu au stabilit încă o destinație pentru vacanța de vară, Olguța Berbec este încrezătoare că vor reuși să plece undeva împreună. Aceasta a subliniat că este pentru prima oară când nu au planificat din timp o călătorie.

În cadrul spectacolului de la Sala Palatului, solista pregătește un duet alături de Vlăduța Lupău, pe care a cununat-o cu soțul acesteia. De asemenea, Olguța Berbec lucrează la o nouă piesă, pe care speră să o finalizeze până la data evenimentului.

„Prietenia mea cu Vlăduța este reală, de mulți ani, și credem una în cealaltă și ne sfătuim. Și ne ascultăm. Sigur că mai am prietenii frumoase și cu alți colegi. Eu zic că există prietenie adevărată între artiști”, a declarat cântăreața pentru sursa citată, evidențiind totodată că nu putem fi pe placul tuturor.

„Nu putem să le fim dragi tuturor, pentru că nici nouă nu ne sunt dragi toți…”, a punctat artista. Referitor la soțul ei, Remus, aceasta l-a caracterizat drept o persoană calmă și rezervată.

„Remus e mai reținut. E omul meu de bază, stâlpul pe care mă sprijin și perechea potrivită„, a afirmat Olguța Berbec, recunoscând că deși nu sunt perfecți, personalitatea lui Remus a influențat-o în mod semnificativ.

„Eu mă enervez prima, dar tot eu cedez prima. Cu Remus e de preferat să nu te cerți, fiindcă uită greu. Cred că firea asta a lui m-a modelat enorm pe mine. Nu suntem perfecți, încă ne mai dăm unul după altul, dar îmi place direcția în care mergem”, a mărturisit interpreta.