Paula Seling

Paula Seling, despre relația cu fostul soț după divorț: „Nu am plecat aiurea”.

După 17 ani de căsnicie, Paula Seling și Radu Bucura au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Artista a vorbit despre modul în care ea și fostul ei soț gestionează relația cu fiica lor, Elena, existând o serie de principii pe care ambii părinți le respectă cu sfințenie, informează Cancan.ro.

Deși nu mai împart același acoperiș, iar o reconciliere pare exclusă, foștii parteneri au găsit o cale de mijloc și comunică eficient în ceea ce privește creșterea copilului.

În loc să stabilească un program strict privind timpul petrecut de Elena cu fiecare părinte, Paula Seling și Radu Bucura abordează situația cu flexibilitate, adaptându-se în funcție de nevoile fetei și de agenda fiecăruia.

„Bineînțeles, noi suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată, și împărțim timpul în așa fel încât Elena să petreacă timp la fel de mult atât cu mine, cât și cu tatăl ei. Nu e nevoie să facem astfel de înțelegeri, ne adaptăm programului nostru și al Elenei. Bineînțeles, regulile sunt destul de clare și le respectăm. În ambele case, sunt relativ aceleași cu care am crescut fiecare dintre noi și care ne-au făcut oameni”, a declarat Paula Seling.

Cântăreața a abordat și subiectul modului în care fiica sa a înțeles și a acceptat divorțul părinților, subliniind că Elena are certitudinea că atât mama, cât și tatăl ei îi sunt alături necondiționat.

„Ea e foarte OK. Știe foarte bine că niciunul dintre noi nu am plecat aiurea pe cărări. Suntem ambii alături de ea, lucrurile sunt în regulă. Și chiar când e cu mine, se gândește la taică-su. Și când e acolo, se gândește la mine”, a adăugat artista.