Foto: ProTv.ro

Rodica Mandache dezvăluie cum a fost iubită de Florin Piersic

Rodica Mandache, în cadrul unei discuții deschise la emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, a făcut o serie de dezvăluiri despre relația sa cu celebrul actor Florin Piersic. Conform ProTv.ro, ea a recunoscut că Piersic a avut sentimente puternice pentru ea, dar crede că aceste sentimente nu au fost unice.

„El m-a iubit, da. Dar cred că el că s-a îndrăgostit de toate partenerele lui,” a declarat actrița. Mandache a continuat să explice că Piersic are o capacitate extraordinară de a umple sălile de teatru doar prin prezența sa, descriindu-l ca pe un „actor dintr-un aluat neomenesc, dintr-un aluat de semizei.”

Actrița, cunoscută pentru rolurile sale memorabile, a discutat și despre modul în care încearcă să-și ascundă semnele îmbătrânirii. Ea a mărturisit că poartă adesea ochelari de soare „din complex,” deoarece nu mai consideră că este la fel de frumoasă ca în tinerețe. Mandache a subliniat că, deși operațiile estetice pot aduce corecții, ea nu ar recurge la ele: „Eu sunt mulțumită de cât mi-a lăsat Dumnezeu.”

La 81 de ani, Rodica Mandache continuă să fie activă pe scena teatrală, având o vitalitate remarcabilă. Ea a dezvăluit că secretul energiei sale este pasiunea pentru scenă, evitând fumatul și alcoolul: „N-am fumat și n-am băut pentru că nu m-a lăsat organismul.”

Când a fost întrebată dacă și-ar fi dorit o relație mai profundă cu Piersic, Mandache a răspuns cu un amestec de admirație și realism, recunoscând că dragostea lui Piersic pentru partenerele sale de scenă era o parte din farmecul său: „Când vrei să păstrezi un băiat care-ți face curte sau care te iubește, îl lași așa, ca un personaj abstract. Și rămâneți toată viața împreună.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *