Simona Halep Foto: Viva!

Simona Halep, apariție de senzație la un eveniment. Rochie de satin și geantă Hermes de 30.000 de euro.

În urma ridicării suspendării pentru dopaj, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, participând la Sports Festival în Cluj-Napoca pe data de 15 iunie, unde a luat parte la un meci demonstrativ, conform informațiilor furnizate de Viva.ro.

La câteva zile după eveniment, jucătoarea de tenis a publicat o serie de imagini surprinse în cadrul festivalului, primind numeroase aprecieri pentru ținuta sa elegantă.

Weekendul trecut, prezența Simonei Halep la evenimentul Sports Festival Cocktail Party 2024, desfășurat la Cluj-Napoca, a atras toate privirile datorită ținutei sale rafinate, sportiva optând pentru o rochie lungă din satin care i-a pus în valoare silueta, accesorizată cu o geantă Hermes, valoarea totală a outfitului depășind 30.000 de euro.

Geanta Hermès Kelly Mini, în valoare de 30.000 de euro, a intrat în atenția publicului în anul 1956, când Grace Kelly, prințesa de Monaco, a fost surprinsă de paparazzi purtând-o la braț, aparent pentru a-și ascunde una dintre sarcini, în timp ce rochia albastră care a evidențiat formele Simonei Halep a costat aproximativ 2000 de lire.

Evenimentul Sports Festival a găzduit un meci demonstrativ ce i-a avut în prim-plan pe soții Andre Agassi și Steffi Graf, doi dintre cei mai renumiți jucători din lumea tenisului, aceștia întâlnind în proba de dublu echipa formată din Simona Halep și Andrei Pavel.

Anterior disputării meciurilor, Simona Halep a susținut un discurs emoționant în care și-a exprimat recunoștința față de publicul clujean pentru primirea călduroasă, tatăl său, Stere Halep, fiind prezent la eveniment și vărsând lacrimi în timpul alocuțiunii sportivei.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere. Nu vreau să sune a speech de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel. O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”,  a declarat Halep.