Foto: mariadragomiroiu.ro

Suma impresionantă pe care o cere Maria Dragomiroiu pentru evenimente private

Sezonul nunților, botezurilor și petrecerilor este în plină desfășurare în România, iar interpreții de muzică populară au agendele încărcate pentru următoarele luni. Cu toate acestea, cei care doresc să o aibă pe Maria Dragomiroiu cântând la evenimentul lor trebuie să fie pregătiți să scoată sume considerabile din buzunar, relatează Click!

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, are o carieră de succes în domeniu. Talentul său remarcabil a făcut-o iubită de public și foarte căutată pentru evenimente private. Onorariul ei nu mai este un secret, iar cei interesați trebuie să fie conștienți de prețul pe care trebuie să-l plătească pentru a o avea la nunta sau botezul lor.

Pentru a o avea pe Maria Dragomiroiu cântând la evenimentul tău, trebuie să fii dispus să plătești suma de 5.000 de euro. Aceasta se numără printre cele mai mari tarife din industria muzicii populare din România, reflectând atât talentul, cât și prestigiul artistei.

În contextul pensiilor mici pentru artiști, Maria Dragomiroiu a vorbit deschis despre veniturile sale. După o carieră de peste patru decenii, ea primește o pensie de la stat în valoare de 2.000 de lei. „Eu am ieşit la pensie şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dat totul pentru oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, potrivit Wowbiz.

Ea a explicat că, deși pensia sa a crescut la 2.700 de lei, suma este încă insuficientă pentru un trai decent. „De când am vorbit despre pensia mea, m-a și înjurat lumea pe Facebook. Îi rog frumos să nu mă mai înjure, că am trecut și eu de două mii de lei. Acum am făcut vreo 2.700 de lei. Dar un artist nu trăiește din asta. Eu și acum plătesc impozite și poate mulți nu știu că un artist plătește mai multe impozite,” a spus Maria Dragomiroiu într-o emisiune TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *