Foto: Libertatea

Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu: Ramona în locul Monicăi

O mare surpriză pentru Irinel Columbeanu a avut loc marți după-amiază, când Ramona Gabor a sosit în România venind din Dubai. Ea a fost întâmpinată cu căldură de Irinel și Irinuca la aeroport, anunță Click!.

Ramona Gabor, sora Monicăi, a aterizat pe Aeroportul Otopeni, întâmpinată fiind de Irinel Columbeanu și de nașul Matei Miko, care a sosit recent din America. Imaginile emoționante surprinse de fotoreporterii Click! arată reacțiile de bucurie ale familiei Columbeanu.

Deși Irinel aștepta ca Moni să vină, el a fost surprins să o vadă pe Ramona. Irinuca Columbeanu și-a îmbrățișat mătușa cu lacrimi în ochi, semn că nu s-au văzut de mult timp. Ramona locuiește la Dubai, iar Irinuca s-a mutat din 2018 la mama ei în America.

Irinel Columbeanu a fost vizibil emoționat la revederea cu Ramona, pe care a îmbrățișat-o călduros, în ciuda speranțelor sale că va veni Monica. „A venit Irina cum mi-a promis, acum să vedem poate vine și Monica,” a declarat Irinel cu câteva zile înainte.

Starea de sănătate a lui Irinel, care a suferit un AVC, nu este una bună, el fiind sprijinit de apropiați pentru a se putea deplasa. Irinuca, în schimb, radia de frumusețe la aeroport, purtând o rochie tinerească, în carouri.

Irinuca a declarat: „Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună. Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare să fiu înapoi în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelegător.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *