Vedeta cu atitudine, Gabriela Cristea pune punctul pe „i” criticilor legate de aspectul fizic.

Gabriela Cristea, o figură proeminentă în peisajul media românesc, a decis să ia atitudine față de valul de critici și sugestii neavenite cu privire la aspectul său fizic, potrivit informațiilor furnizate de Click.ro.

Vedeta a fost supusă unor atacuri constante din partea publicului, care i-au pus sub semnul întrebării relația, familia, afacerile și, nu în ultimul rând, înfățișarea.

În fața acestor comentarii răutăcioase, Gabriela Cristea a ales să abordeze situația cu sinceritate și deschidere, mărturisind că, în eventualitatea în care va recurge vreodată la intervenții estetice, va fi transparentă în legătură cu acest aspect.

Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, vedeta a subliniat importanța sănătății în detrimentul aspectului fizic: „Mie mi se pare că înainte de a fi frumos, trebuie să fii sănătos. Sunt mulți care îmi spun că ar trebui să îmi fac operații, ce ar trebui să îmi fac, dar doar dacă simt eu că trebuie să fac chestia asta. Eu îmi accept și vârsta și transformările prin care am trecut. Da, m-am îngrășat pentru că am făcut doi copii și a nesimțirii pentru că am mâncat în timpul sarcinii. Mi-am asumat complet transformările.”

Pe lângă kilogramele în plus, Gabriela Cristea a dezvăluit că a primit critici și în legătură cu dantura sa, internauții sugerându-i să apeleze la fațete dentare. Cu toate acestea, vedeta a explicat implicațiile și riscurile unei astfel de proceduri: „În ultima perioadă am primit mai multe mesaje că ar trebui să îmi pun fațete, dar la modul: ‘Ce stai cu dinții ăia? Hai, pune-ți fațete, fii în rând cu lumea!’ Nu știu dacă știți care sunt regulile pentru fațete, dar sunt foarte dure. Practic, când ai fațete nu mai poți să mănânci nimic, nici măcar să muști dintr-un măr. Totul trebuie să fie cât mai moale. Pe dedesubt este un dinte pilit, este dintele tău. Mie mi se pare că atâta timp cât ai ce îți trebuie de la natură, nu ar trebui să te hazardezi și să faci chestii de genul ăsta decât în cazuri extreme, în care ar trebui să intervină pe zonă de sănătate.”