Zanni Foto: Pro TV

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars 2024  trăiește o poveste de dragoste: „Sunt foarte selectiv”.

După ce s-a numărat printre învingătorii competiției Survivor All Stars 2024, Zannidache pare că a început să se bucure de realizări notabile și în ceea ce privește viața sentimentală, anunță Cancan.ro. Rapperul a lăsat să se înțeleagă că este implicat într-o idilă frumoasă și deja se gândește cu entuziasm la posibilitatea unei căsătorii și a întemeierii unei familii.

Succesul recent i-a sporit considerabil notorietatea lui Zanni, atrăgând aprecierea din partea multor tinere dornice să formeze un cuplu cu el. Artistul declară că a ajuns în punctul în care își dorește stabilitate în plan personal și a demarat deja căutarea unei partenere compatibile. De fapt, Zanni a dezvăluit că se află deja într-o relație discretă, preferând să o protejeze de curiozitatea publicului pentru moment.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să e ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a mărturisit Zanni în cadrul unui podcast.

Deși momentan modalitatea în care își va cere iubita de soție rămâne un mister, câștigătorul trofeului Survivor este ferm convins că aleasa inimii sale se va considera extrem de norocoasă să îl aibă alături.

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să e momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să e cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Spun ce simt, iar când vorbești cu suetul, spui foarte mult. Cea care va femeia mea și mama copiilor mei va cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să e supărată”, a adăugat Zannidache.

În ciuda faptului că și-a petrecut copilăria într-un orfelinat, fiind lipsit de căldura unui cămin, Zanni susține că niciodată nu s-a îndoit de capacitatea sa de a-și întemeia propria familie. Mai mult, tânărul artistul intuiește că momentul mult așteptat se apropie cu pași repezi.

„Asta e personalitate de depresiv (n.r. să se gândească la faptul că nu va reuși să-și întemeieze familie), eu nu am avut asta. Eu m-am gândit oare când se va întâmpla, știind că sunt foarte selectiv. Mă gândeam dacă va ceva pe gustul meu ca să zic că e nevasta mea. Acum mă văd, nu știu când, s-ar putea să mă ia prin surprindere. Cred că se va întâmpla repede, așa simt eu acum, pentru că sunt prea bine”, a conchis interpretul.