Marcel Ciolacu

Ciolacu, reacție acidă la adresa primarilor înfrânți: „Se plâng la televizor după ce au pierdut alegerile”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat situația creată de primarii Clotilde Armand și Radu Mihaiu în urma scrutinului local, afirmând că aceștia fac parte dintr-un grup numeros de candidați înfrânți care își manifestă nemulțumirea în spațiul public, informează Digi24.

„Două persoane care, alături de mii de alte persoane, au pierdut alegerile. Care stau la televizor, se plâng. Am înțeles că președintele AEP consideră că, după această experiență, trebuie să modifice ceva, trebuie să vină cu acele propuneri de modificare. Nu am expertiza domnului Toni Greblă în domeniu, dar categoric că voi fi atent la ceea ce va propune”, a transmis Marcel Ciolacu, citat de sursa menționată.

Referindu-se la desfășurarea procesului electoral în secțiile de votare, președintele PSD a remarcat durata îndelungată a acestuia.

„Sectorul 1 a avut un spaţiu total inadecvat, neavând elemente, doar mi s-a povestit, ce spaţiu a fost pus la dispoziţie, a fost pus intenţionat, pentru a nu face faţă unei asemenea provocări cum sunt alegerile de la Sectorul 1. Este atributul primarului de sector”, a adăugat acesta.

Ciolacu a sugerat că spațiul alocat de Primăria Sectorului 1 pentru numărarea voturilor a fost ales în mod deliberat pentru a îngreuna procesul, subliniind că asigurarea unor condiții adecvate intră în responsabilitatea primarului de sector, menționează sursa citată.