Gabriela Firea

Gabriela Firea mulțumește susținătorilor după eșecul în fața lui Nicușor Dan.

După numărarea a 72,5% din voturi, Nicușor Dan a obținut victoria în cursa pentru un nou mandat de primar al Capitalei, fiind opțiunea a 46,9% dintre alegători, în timp ce Gabriela Firea a înregistrat un procent de 22,4%, relatează Stirileprotv.ro.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Gabriela Firea și-a exprimat recunoștința atât față de bucureștenii care au votat-o, cât și față de cei care au optat pentru alt candidat.

Candidata PSD a transmis următoarele:

„Mulțumesc tuturor bucureștenilor care au ieșit la vot și care au crezut în dorința mea de a avea un oraș mai curat, mai sigur, mai modern, mai aproape de oameni. Le mulțumesc și celorlalți bucureșteni care au făcut o altă alegere.

Cel mai mult, însă, le mulțumesc colegilor mei din organizația București – tineri, seniori, femei, membri de partid sau simpatizanți – care au muncit neîntrerupt în această ultimă lună de campanie electorală! Am intrat în această cursă mai târziu decât ceilalți contracandidați și am făcut într-o lună tot ce a fost posibil ca să readucem Bucureștiul pe drumul pe care noi îl consideram cel bun.

Noi nu ne vom opri din a susține cauza bucureștenilor din toate sectoarelor. De exemplu, a celor din Sectorul 1 care nu au încă Spitalul Metropolitan, din Sectorul 2 care nu circulă încă pe Pasajele Petricani și Andronache, a celor din Sectorul 6 care nu au încă drumul expres de la Ciurel până la Centură sau șoseaua din Giulești spre Centură, a cetățenilor din Prelungirea Ghencea care încă nu circulă pe un drum modern sau a persoanelor cu dizabilități care au suportat umilințele ultimilor patru ani când au fost făcuți în fel și chip pentru un drept câștigat”,

Mai mult, Cristian Popescu Piedone s-a situat pe poziția a treia cu 16,1% (85.675 voturi), urmat de Sebastian Burduja cu 7,5% (40.083 voturi), Mihai Enache cu 3,1% (16.246 voturi) și Diana Șoșoacă cu 2,6% (13.699 voturi), potrivit datelor furnizate de Stirileprotv.ro.