Sursă imagine: observatornews.ro

Accident grav în parcul de distracții din Hunedoara: Patru copii răniți după ruperea cablului unei tiroliene

Un incident nefericit a perturbat atmosfera veselă dintr-un parc de distracții din județul Hunedoara, când patru copii au fost răniți în urma cedării unui echipament de distracții.

Bucuria unei zile de distracție s-a transformat brusc în panică atunci când cablul unei tiroliene s-a rupt, provocând căderea de la înălțime a două fete și doi băieți. În acest sens, echipele de intervenție au fost mobilizate rapid, inclusiv un elicopter SMURD, pentru a oferi asistență medicală de urgență victimelor, informează observatornews.ro.

Gravitatea situației a impus transportul aerian al unui băiat de 7 ani către spitalul din Hunedoara, în timp ce ceilalți trei minori au fost îndrumați către spitalul din Deva cu ajutorul ambulanțelor.

ISU Hunedoara a oferit detalii despre evenimentul nefericit: „În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania din comuna Râu de Mori a avut loc un accident în urma căruia 4 minori, doi băieţi şi două fete, au suferit mai multe traumatisme pRIN cădere de la înălţime. Practic, din primele informaţii s-a rupt cablul tirolienei, iar cei 4 au căzut de la 2 – 2,5 metri”.

„Intervenţia medicală este asigurată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi un minor de 7 ani va fi transportat cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalţi 3 vor merge la Spitalul din Deva. Copiii au suferit multiple traumatisme prin cădere de la înălţime”, conform ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *