Atac violent asupra unui milionar în criptomonede din Cluj-Napoca, bătut cu sălbăticie în propriul apartament de doi indivizi cu cagule.

Un antreprenor în domeniul criptomonedelor din Cluj-Napoca, în vârstă de 32 de ani, a fost victima unei agresiuni violente în propria locuință, în noaptea de marți, 18 iunie, când doi indivizi mascați au pătruns în apartamentul său, relatează libertatea.ro.

Bărbatul a deschis ușa, crezând că este vorba de o prietenă pe care o aștepta, moment în care a fost atacat și lovit cu brutalitate de către cei doi agresori.

În momentul în care victima a reușit să se refugieze pe balcon și a strigat după ajutor, infractorii au luat-o la fugă, speriați de posibilitatea de a fi descoperiți.

Abia în cursul dimineții următoare, bărbatul a sesizat  autoritățile cu privire la incident.

IPJ Cluj a transmis:  „La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 8.52, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi pătruns în cursul aceleiași dimineți în imobilul în care locuiește. La fața locului au intervenit mai mulți polițiști, iar din primele verificări efectuate a reieșit că persoana vătămată ar fi fost agresată de către cele două persoane, iar în momentul în care a strigat după ajutor, acestea au fugit”.

Pentru a primi îngrijirile medicale necesare, victima a fost transportată la o spital, în timp ce oamenii legii au demarat cercetările pentru a da de urma agresorilor. În cadrul anchetei, polițiștii au colectat diverse probe de la fața locului, inclusiv înregistrări video de pe camerele de supraveghere.

În timpul audierii, bărbatul a declarat că nu a putut identifica atacatorii și că aceștia nu au reușit să sustragă bunuri din locuința sa.