Bebe Rexha

Bebe Rexha, din nou ținta unor atacuri în timpul spectacolului.

Cântăreața Bebe Rexha s-a confruntat cu noi incidente neplăcute în cadrul unui spectacol recent. În timpul show-ului pe care l-a susținut în statul american Wisconsin, câțiva spectatori au fost îndepărtați de către forțele de ordine după ce au lansat diverse obiecte înspre scenă, informează profm.ro.

Anul trecut, Rexha a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovită în față cu un telefon mobil în timpul unei reprezentații la New York.

Pe parcursul recentului concert desfășurat în orașul Green Bay, Wisconsin, pe data de 1 iunie, vedeta pop în vârstă de 34 de ani a solicitat intervenția polițiștilor pentru a evacua mai multe persoane din public, ca urmare a faptului că au aruncat obiecte spre ea.

„Dacă vrei să mă lovești în față, i-am pus să depună plângere împotriva celuilalt tip. Mi-ar plăcea să devin mai bogată, așa că, hai, aruncă”, a declarat artista de pe scenă, asigurându-și totodată fanii că afirmația sa a fost făcută în glumă și subliniind faptul că nu acceptă un astfel de comportament.