Sursă foto: gds.ro

București post-meci. O femeie de 50 de ani, beată, la volanul unei decapotabile.

În urma evenimentelor de weekend și a confruntării dintre România și Belgia la EURO24, autoritățile din Capitală au desfășurat o amplă operațiune de control în trafic, vizând conducătorii auto care ar fi putut încălca legislația rutieră, informează Gazeta de Sud.

Agenții de circulație au oprit sistematic autovehicule, supunând șoferii la teste pentru depistarea consumului de alcool și substanțe interzise. Cei găsiți în neregulă au suportat consecințele legale, primind sancțiuni corespunzătoare.

Un caz deosebit a atras atenția autorităților: o femeie în vârstă de 50 de ani, după ce a participat la o petrecere unde a consumat o cantitate considerabilă de alcool, a fost oprită în trafic în timp ce conducea o mașină decapotabilă. Aceasta nu a fost singura situație de acest gen întâlnită în cadrul operațiunii.

Claudiu Costea, reprezentant al Brigăzii Rutiere, a oferit detalii suplimentare: „În urma testarii cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,32 mg alcool pur în aerul expirat. Totodată, un barbat in varsta de 36 de ani, a condus un autovehicul din sectorul 1 al Capitalei sub influența substantelor psihoctive și în timp ce se afla și în perioada suspendării exercitării dreptului de a conduce”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *