scandal-familia-sterp

Conflictul continuă în familia Sterp: Geta o atacă public pe cumnata sa, Daniela

În ciuda declarațiilor recente ale Ilenei Sterp, care susținea că ar fi mai bine ca familia ei să-și rezolve problemele în privat, scandalul dintre Daniela Iliescu și soacra sa, Geta, a luat o nouă întorsătură, anunță Cancan.ro.

Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiță, cunoscută pentru sinceritatea sa, a intervenit în conflictul dintre noră și soacră, exprimându-și deschis părerea. Deși a încercat inițial să nu alimenteze controversa din familia sa, Geta nu a mai rezistat și a decis să fie transparentă cu privire la situație.

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, în care apare pe fundalul unei melodii interpretate de fosta sa cumnată, Carmen de la Sălciua, Geta Sterp a făcut aluzie la sentimentele sale față de Daniela Iliescu, actuala iubită a fratelui său.

Relația dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu a fost marcată de tensiuni încă de la început, în ciuda dragostei și a faptului că au împreună un fiu, Milan. Deși Daniela și Culiță se înțeleg bine, nora nu are o relație prea bună cu soacra sa, Geta, și nici invers.

De asemenea, se pare că Daniela nu mai ține legătura nici cu Ileana Sterp, deși în trecut erau foarte apropiate, iar Ileana este chiar nașa copilului Danielei.

Deși conflictul dintre noră și soacră este unul de durată, recent a luat amploare într-un mod neașteptat.

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, mama Geta a făcut o serie de afirmații controversate despre fidelitatea fiilor săi într-o relație, stârnind reacții puternice.

În timp ce l-a lăudat pe Iancu Sterp, descriindu-l ca fiind devotat unei singure femei, Geta a pus sub semnul întrebării loialitatea lui Culiță, sugerând că acesta ar fi infidel.

Glumele făcute de mama Geta au generat un scandal de proporții, Daniela Iliescu simțindu-se jignită de afirmațiile soacrei sale. După un schimb de replici acide în mediul online, conflictul părea să se fi atenuat pentru o perioadă.

Geta Sterp a evitat să comenteze prea mult despre scandalul dintre Daniela Iliescu și mama Geta, dar a lansat câteva remarci tăioase la adresa cumnatei sale.

Recent, tânăra a postat pe internet un videoclip în care apare pe muzica Carmelei de la Sălciua, fosta sa cumnată, stârnind numeroase reacții.

Când un internaut a sugerat că Geta încearcă să o provoace pe Daniela ascultând melodiile Carmelei, aceasta a replicat ironic: „Îmi pasă maxim și de una și de alta”.

La remarca unui alt utilizator, care a observat că Geta nu o suporta pe Carmen în trecut, dar acum îi ascultă muzica, tânăra a răspuns: „Melodiile i le-am ascultat mereu. Ce vrei dacă îmi plac?”