Sursă foto: G4media.ro

Constantin Chiriac rămâne internat. Află care este starea sa de sănătate.

Președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), Constantin Chiriac, rămâne sub îngrijire medicală din cauza unor complicații digestive provocate de temperaturile ridicate.

Reprezentanta oficială a FITS, Sorana Maier, a oferit o actualizare optimistă privind starea de sănătate a directorului, declarând: „Starea domnului director Constantin Chiriac este foarte bună. Se află sub supraveghere medicală”, informează Turnul Sfatului.

Incidentul care a necesitat intervenția medicală s-a produs în seara zilei de sâmbătă, în timpul unei ceremonii de onorare în Parcul Cetății, de unde serviciile de urgență l-au preluat pe Chiriac. Această situație a condus la absența sa de la Gala FITS, eveniment desfășurat la Sala Thalia.

Vasile Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu, a oferit detalii despre incident: „SAJ SIBIU a fost solicitat în aceasta seara în jurul orei 18:30, în Parcul Cetătii, pentru un bărbat de 67 de ani care a prezentat o stare lipotimică. La solicitare a intervenit și un echipaj moto de la ISU. Pacientul a fost preluat de către echipajul cu medic al SAJ și a fost evaluat și monitorizat. A prezentat o scurtă stare lipotimică (leșin), probabil din cauza căldurii (cauza o sa fie stabilită la spital).”

Cristina Bălău, reprezentanta Spitalului Județean Sibiu, a confirmat primirea pacientului: „Pacientul a fost preluat de medicii UPU, după o scurtă stare de lipotimie. La momentul actual primește îngrijiri medicale de specialitate.”, conform sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *