Alcool

Consum de alcool și substanțe interzise la banchetul de clasa a opta. Două eleve au ajuns la spital iar ancheta este în curs de desfășurare

În urma consumului de alcool și alte substanțe la petrecerea de final de an școlar, două eleve din Otopeni au necesitat îngrijiri medicale, informează Libertatea.ro. 

În acest sens, autoritățile au comunicat următoarele: „Ca urmare a unor informaţii apărute pe grupurile de părinţi ale elevilor de la un liceu din Otopeni, cu privire la faptul că, de la un banchet desfăşurat în noaptea de 31 mai/1 iunie s-a ajuns la spital, în urma consumului de alcool şi alte substanţe, poliţiştii oraşului Otopeni s-au autosesizat şi efectuează verificări, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”.

Festivitatea a fost dedicată absolvenților clasei a VIII-a ai unui liceu situat în orașul ilfovean Otopeni, iar forțele de ordine s-au autosesizat după apariția informațiilor pe grupurile de discuții ale părinților, referitoare la elevi care au ajuns la spital ca urmare a consumului de alcool și al altor substanțe.

 Instituția de învățământ implicată este Liceul Teoretic Ioan Petruș din Otopeni, de unde provin cele două eleve internate. 

Conform sursei citate, organele de poliție nu au fost sesizate oficial de către părinții elevilor din Otopeni cu privire la acest incident. Reprezentanții liceului nu au putut fi contactați pentru a oferi declarații, adaugă sursa menționată.