Cum s-a scuzat un bărbat care a făcut un copil cu sora geamănă a soției: „Sunt genetic la fel”

O situație controversată a fost dezvăluită recent, implicând un cuplu care se confrunta cu probleme de fertilitate și sora geamănă a soției. Povestea, relatată inițial de influencerița Belle Blake pe platforma TikTok, a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Protagoniștii acestei întâmplări șocante au ales să-și păstreze anonimatul, însă detaliile cazului au devenit rapid virale. Cuplul în cauză se confrunta cu dificultăți în conceperea unui copil de mai bine de șase ani și jumătate, informează Stirileprotv.ro.

Într-o încercare neconvențională și extrem de controversată de a rezolva problema, sora geamănă a soției și soțul au conspirat în secret. Planul lor implica conceperea unui copil, care urma să fie prezentat ca un „cadou” pentru soția care nu putea avea copii.

Femeia afectată a relatat: „Fără să îmi spună, sora mea și soțul meu au decis să facă sex, să rămână însărcinată și să mă surprindă că au făcut un copil. Sora mea vrea să iau acest copil și să îl cresc după ce a făcut sex cu soțul meu. El spune că este în regulă, pentru că e ca și cum am avut o mamă surogat și ca e același lucru, pentru genetic, copilul e al meu”.

Influencerița Belle Blake a condamnat vehement acțiunile celor doi, subliniind gravitatea trădării și absurditatea încercării de a prezenta infidelitatea drept un act de bunăvoință.

Blake a adăugat: „Nu este același lucru cu surogatul. Ea s-a culcat cu soțul. De asemenea, soțul a afirmat în mod revoltător că a se culca cu geamăna soției sale nu se consideră înșelăciune”, deoarece cele două sunt „practic aceleași părți feminine, deoarece suntem genetic la fel”.

Comunitatea online a reacționat prompt, majoritatea comentariilor îndemnând femeia să divorțeze și să rupă legăturile cu ambii protagoniști ai acestei situații.

Un utilizator a speculat: „Mă gândesc că a rămas însărcinată din greșeală și au zis „surpriză, uite ce am făcut pentru tine!”. Un alt comentator a descris situația drept o „Trădare totală”.

Într-o actualizare ulterioară a cazului, femeia a informat că a decis să pună capăt căsniciei, motivând că „nimeni nu vrea un tip care îi înșeală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *