țigară

De la „Ai o țigară?” la canibalism. Un român l-a mușcat de ureche pe un bărbat care a refuzat să-i dea o țigară.

Un cetățean român stabilit pe teritoriul Italiei a recurs la un gest extrem de violență, smulgând cu dinții urechea unui bărbat care a refuzat să îi ofere o țigară, incidentul producându-se în sala de așteptare a unei unități medicale din Rimini, unde victima coborâse pentru a-și achiziționa o cafea, după cum relatează Observatornews.ro.

Bărbatul agresat, care aștepta să fie supus unei intervenții chirurgicale, a părăsit momentan salonul și s-a deplasat la parterul clădirii spitalului Infermi din Rimini cu intenția de a-și procura o cafea, moment în care a fost abordat de un conațional român care i-a solicitat o țigară.

Ca urmare a refuzului pacientului, agresorul a reacționat cu furie extremă, atacându-l pe acesta atât cu pumnii și picioarele, cât și mușcându-l de ureche, aproape secționând-o complet.

Un agent de poliție aflat în serviciu în proximitatea locului incidentului l-a descoperit pe pacientul internat zăcând la pământ, plin de sânge și prezentând leziuni la nivelul feței și al capului.

Victima a relatat forțelor de ordine că a fost atacată în mod surprinzător și extrem de brutal de către un individ căruia îi refuzase o țigară, fiind supusă unei agresiuni ce a inclus lovituri cu pumnii și picioarele, precum și mușcarea urechii, potrivit publicației Corriere Adriatico.

Agresorul de origine română a fost rapid identificat și reținut de către polițiști, fiind plasat sub arest sub acuzația de „deformare a aspectului persoanei prin leziuni permanente la nivelul feței”.