Sursă foto: turnulsfatului.ro.

Deces pe A1: Conducător auto lovit mortal de un camion după ce a oprit pe banda de urgență și a coborât din mașină

Un incident tragic s-a petrecut miercuri seara pe autostrada A1, în segmentul cuprins între Sebeș și Deva, soldându-se cu decesul unui bărbat în urma unei coliziuni între o cisternă și o camionetă staționată pe banda de urgență.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a emis un comunicat detaliind circumstanțele accidentului: „Pe autostrada A 1 Sibiu-Deva, la kilometrul 324, în zona localităţii Balomiru de Câmp, judeţul Alba, conducătorul unui autoturism ce era oprit pe banda de urgenţă a coborât din acesta şi a fost lovit de un autocamion. În urma impactului a rezultat decesul şoferului autoturismului”.

Alex Crișan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, a oferit informații suplimentare privind intervenția echipajelor de salvare. Secția de pompieri din Sebeș a fost mobilizată pentru a asigura măsurile specifice și pentru a acorda primul ajutor medical la locul accidentului, care s-a produs pe autostrada A1, la kilometrul 325, pe sensul de mers Sebeș-Deva, informează Turnul Sfatului.

La sosirea echipelor de intervenție, s-a constatat că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicii fiind nevoiți să declare decesul acesteia.

Crișan a precizat că persoana decedată era conducătorul camionetei, vehicul care se afla în staționare pe banda de urgență în momentul producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *