Doliu în lumea teatrului: Actorul George Custură a trecut în neființă.

Lumea teatrului românesc este în doliu după ce vestea tragic a dispariției actorului de renume George Custură a fost anunțată pe rețelele sociale. Apropiații și admiratorii lui George Custură au fost șocați să afle despre trecerea sa în neființă. Numeroși fani s-au grăbit să-și exprime condoleanțele pe pagina sa de Facebook, deplângând acest moment sumbru pentru familia îndoliată, relatează româniatv.net

Odihnă veșnică maestre, nu te vom uita niciodată. Mulțumesc pentru toate sfaturile primite, maestre!„, a fost unul dintre mesajele emoționante postate pe profilul său de Facebook.

Îngerii nu mor niciodată! Ne-au rămas prețioasele amintiri, momente unice, prietenia și iubirea actului de creație autentic! Drum lin către stele, dragă George Custură! De azi, marea scenă a teatrului și filmului vor fi triste și mai sărace!„, a scris un alt utilizator al platformei.

Ceremonia de înmormântare a lui George Custură va avea loc joi, 6 iunie, la ora 12:00, în incinta Cimitirului Bisericii Sfântul Nicolae. 

Debutul său artistic a avut loc în anul 1980, pe scena Teatrului de Stat din Reșița, unde și-a perfecționat măiestria actoricească după absolvirea studiilor la Institutul de Teatru Târgu-Mureș.

De-a lungul impresionantei sale cariere, George Custură s-a distins prin interpretarea a numeroase roluri memorabile. Potrivit brasovstiri.ro, actorul a întruchipat peste 40 de personaje principale în diverse producții teatrale. A participat la un turneu internațional în Europa și America cu spectacolul „Denaidele” și a jucat în piesa „Hora iubirilor” la Viena.