Sursă foto: info-sud-est.ro.

Dosar penal  pentru o femeie de 42 de ani care a mușcat un copil pe plajă. Află motivul halucinant

Un incident șocant a avut loc pe o plajă din Constanța, unde o femeie de 42 de ani este suspectată că ar fi agresat fizic un copil de 6 ani. Conform relatărilor, motivul presupusei agresiuni ar fi fost faptul că minorul ar fi stropit-o accidental cu apă.

Autoritățile au fost sesizate printr-o plângere depusă de tatăl copilului. Acesta susține că fiul său a fost victima unei agresiuni neobișnuite, presupusa făptuitoare recurgând la mușcarea minorului.

Pentru a confirma acuzațiile, copilul urmează să fie supus unei examinări medico-legale care să stabilească natura și gravitatea leziunilor suferite.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au oferit următoarele detalii: „La data de 30 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, cu privire la faptul că fiul său, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plajă, de o femeie necunoscută. În scurt timp poliţiştii au identificat-o pe persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”.

În prezent, s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar ancheta este în plină desfășurare pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *