Alina Molnar

Durere fără margini la priveghiul Ancăi Molnar: Soțul îndoliat, gest sfâșietor lângă sicriul soției sale.

Atmosfera sumbră și plină de tristețe a pus stăpânire pe locul unde trupul neînsuflețit al Ancăi Molnar a fost depus. La numai 34 de ani, Anca Molnar și-a pierdut viața în lupta cu o boală nemiloasă, lăsând în urmă un soț îndurerat, un copil orfan de mamă și o mulțime de prieteni și apropiați copleșiți de suferință informează Viva.ro.

Sicriul alb al Ancăi a fost înconjurat de flori albe, coroane din flori proaspete și lumânări în sfeșnice, creând o atmosferă solemnă și plină de lumină. Un tablou impresionant cu chipul zâmbitor al Ancăi a fost așezat lângă sicriu, pentru ca cei prezenți să își poată lua rămas bun de la ea așa cum o știau: veselă și optimistă, relatează sursa.

De asemenea, numeroase fotografii cu Anca au fost expuse la capelă, într-un cadru care simbolizează inocența, dragostea nemuritoare și regretul profund. Claudiu Molnar, soțul îndoliat al Ancăi, a stat lipit de sicriul ei, cu sufletul sfâșiat de durere și îmbrăcat în negru de la cap la picioare.

Viva.ro relatează un gest emoționant al lui Claudiu, care a ales să bea o ultimă cafea alături de soția sa, chiar dacă aceasta nu mai este fizic prezentă.

Cu o postare sfâșietoare pe rețelele sociale, soțul Ancăi a imortalizat momentul, scriind „The last coffe togheter’ (Ultima cafea împreună), înconjurat de flori albe, tabloul Ancăi și câțiva prieteni apropiați.