Eroism fatal la fabrica de cașcaval: Patronul a murit încercând să-și salveze angajații.

Un eveniment tragic s-a desfășurat la o unitate de producție a brânzeturilor din localitatea Ibănești, soldându-se cu decesul a patru persoane, printre care și directorul afacerii, care și-a pierdut viața în încercarea de a-și salva subalternii, informează adevărul.ro.

Conform relatărilor din mass-media locală, incidentul a fost declanșat atunci când un angajat, în timpul operațiunilor de igienizare a unui rezervor de sedimentare, a suferit o indispoziție și a căzut în interior.

Observând situația critică, doi dintre colegii săi au încercat să intervină, însă au avut aceeași soartă nefastă, nereușind să iasă din bazin.

Conștient de gravitatea situației, șeful fabricii a luat decizia de a interveni personal pentru salvarea angajaților săi. În paralel, au fost sesizate echipele specializate de intervenție.

Echipajele de salvare sosite la fața locului au reușit să extragă victimele din rezervor și au inițiat manevre de resuscitare, însă fără succes în cazul primelor trei victime.

Directorul unității, în stare extrem de gravă, a fost transportat de urgență cu elicopterul către o unitate medicală, dar, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, a decedat la câteva ore după incident.

În prezent, autoritățile competente au demarat o anchetă amănunțită pentru a determina cu exactitate circumstanțele și cauzele care au condus la această tragedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *