Sursă foto: libertatea.ro.

Florin Piersic: Doi fii, două căsnicii și o carieră de succes

Renumitul actor Florin Piersic, o figură emblematică a teatrului și cinematografiei românești, este tatăl a doi băieți,. Cariera sa strălucitoare este completată de o viață de familie complexă, care include două căsătorii, ambele cu actrițe.

Primul fiu al lui Florin Piersic, Florin Piersic Junior, în vârstă de 56 de ani, este rezultatul primei sale căsătorii cu actrița Tatiana Iekel, uniune care a avut loc în 1960. Florin Piersic Junior a urmat calea tatălui său, devenind la rândul său un actor apreciat,  informează Kanal D Romania.

Al doilea fiu, Daniel Piersic, în vârstă de 48 de ani, s-a născut din relația lui Florin Piersic cu Anna Szales, cea de-a doua sa soție. Între cei doi frați există o diferență de vârstă de 8 ani.

Spre deosebire de fratele său mai mare, Daniel Piersic a ales o cale diferită în viață, departe de lumina reflectoarelor. În urma separării părinților săi în 1985, Daniel s-a mutat în Ungaria alături de mama sa. În prezent, el își are reședința în Austria.

Daniel Piersic a vorbit despre experiența sa de relocare: „Acum locuiesc la Viena. Și cumva, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă însă m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”.

Florin Piersic se bucură de statutul de bunic, având trei nepoți. Daniel Piersic are doi fii: Mark Cristian, în vârstă de 14 ani, și un băiat de 11 ani. Florin Piersic Junior are o fiică, Sonia, în vârstă de 17 ani, din relația sa cu Dorina Chiriac. Deși provine dintr-o familie de artiști celebri, Sonia preferă să-și păstreze viața privată departe de ochii publicului, anunță sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *