Iulius Mall Cluj. Cum au fost afectați oamenii după ce tavanul fals s-a prăbușit din cauza furtunii.

Reprezentanții Iulius Mall Cluj au ținut să precizeze că incidentul produs în incinta complexului comercial, ca urmare a furtunii violente care a lovit orașul joi seara, nu a avut consecințe grave, nicio persoană nefiind rănită, informează.actualdecluj.ro.

Potrivit comunicatului emis centrul comercial, cantitatea impresionantă de precipitații căzute într-un interval de timp extrem de scurt a provocat desprinderea cotului unei țevi destinate colectării apei pluviale, eveniment ce a condus la deteriorarea unei porțiuni limitate din tavanul fals realizat din gips carton.

 „Din cauza cantităţii masive de precipitaţii care a căzut într-un interval de timp foarte scurt, cotul de la o ţeavă ce colectează apa pluvială s-a desprins, deteriorând o porțiune redusă din tavanul fals din gips carton, care a cedat”, se arată în informarea transmisă de Iulius Mall Cluj.

În pofida acestui eveniment neprevăzut, reprezentanții mall-ului au subliniat că situația a fost una izolată, fără a perturba activitatea obișnuită a complexului comercial.

 „Dorim să subliniem faptul că, în timpul acestui eveniment intempestiv, nicio persoană nu a fost rănită. Situaţia a fost una izolată, activitatea în mall nefiind perturbată”, au precizat aceștia.

Echipele tehnice au intervenit cu promptitudine pentru a securiza zona afectată, iar în cursul nopții, porțiunile deteriorate au fost reparate. 

Iulius Mall Cluj și-a exprimat regretul față de eventualul disconfort creat clienților săi în urma acestui incident. „Le cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!”, au adăugat reprezentanții mall-ului în încheierea comunicatului.