Sursă foto: antena3.ro.

Marșul normalității și a familiei tradiționale în deschiderea paradei LGBT.

În data de 29 iunie 2024, capitala României a fost martora unei manifestări publice intitulate „Marșul Normalității”, la care au participat câteva sute de persoane. Acest eveniment, organizat de gruparea Noua Dreaptă, a coincis cu ziua în care era programată o paradă a comunității LGBT, în cadrul festivalului Bucharest Pride 2024,  informează Antena 3 CNN.

Participanții la „Marșul Normalității” au parcurs un traseu ce a inclus mai multe puncte centrale ale Bucureștiului, începând din Piața Victoriei și continuând prin Piața Romană, zona Universității, Piața Unirii, pentru a se încheia la Dealul Patriarhiei.

Demonstrația a avut ca scop exprimarea susținerii pentru conceptul de „familie tradițională”, desfășurându-se cu puțin timp înaintea evenimentului planificat de comunitatea LGBT.

Organizatorii acestui marș au declarat: „Haideți să spunem împreună un NU hotărât căsătoriillor și parteneriatelor civile homosexuale, adopției copiilor de către homosexuali, pedofiliei, propagandei ideologice de gen în școli și paradelor depravate din România. Susținem cu toții familia întemeiată de un bărbat și o femeie”.

Printre personalitățile prezente la acest eveniment s-a numărat și Diana Șoșoacă.

În aceeași zi, începând cu ora 16:00, Piața Victoriei a găzduit deschiderea marșului Bucharest Pride. Participanții la parada LGBT urmau să pornească în marș spre Parcul Izvor în jurul orei 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *