doliu

Muncitor nepalez găsit spânzurat în podul casei în care locuia. A anunțat că nu va ajunge la muncă.

Un muncitor din Nepal, care lucra în domeniul construcțiilor în Timișoara, a fost descoperit decedat în locuința în care stătea împreună cu alți colegi. Bărbatul nu s-a prezentat la serviciu în ziua în care a murit, iar autoritățile au demarat o investigație, anunță Observatornews.ro.

Bărbatul, de naționalitate nepaleză, era angajat în sectorul construcțiilor la o companie din Timișoara. În dimineața zilei de miercuri, acesta i-a informat pe colegii săi de apartament că nu va merge la muncă deoarece consumase băuturi alcoolice. La întoarcerea de la serviciu, seara, colegii l-au găsit spânzurat în podul casei și au alertat imediat serviciul de urgență 112.

Echipajele de poliție și medicii au sosit rapid la locul indicat, însă cadrele medicale au declarat decesul bărbatului. Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a determina circumstanțele în care s-a produs moartea bărbatului și motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest.

În acest sens, IPJ Timiș a anunțat că: „La data de 22 mai a.c., în jurul orei 20:35, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în podul unui imobil din municipiul Timişoara, un bărbat a fost găsit decedat. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 44 de ani. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”.