Foto: canteiaonline.ro.

Nicki Minaj anulează concertul mult așteptat din București. Ce mesaj îi transmite Laura Vicol

Laura Vicol, deputat PSD, a transmis un mesaj tranșant pe rețelele sociale cu privire la anularea concertului lui Nicki Minaj din București. Aceasta a afirmat că decizia artistei de a anula evenimentul în ultimul moment este „cu adevărat hilară” și arată lipsă de respect față de fanii români.

În opinia deputatului, România și, în special, Bucureștiul sunt printre cele mai sigure destinații din Europa. Vicol sugerează că este nevoie de proteste în centrul orașului pentru a reprezenta un pericol, altfel nu există motive de îngrijorare.

Ea a mai subliniat că nu a auzit niciun alt artist internațional să vorbească în ultimii ani despre eventualele riscuri de a concerta în România. Vicol consideră că anularea concertului lui Nicki Minaj este mai puțin dramatică și mai legată de alte aspecte logistice sau personale.

În finalul mesajului, Laura Vicol îi transmite artistei că fanii români merită mai mult respect decât să fie tratați cu asemenea pretexte. Ea îi sugerează lui Minaj ca data viitoare să se informeze mai bine înainte de a anula un concert pe ultima sută de metri.

„Amuzant, dar și trist.

Deși au trecut câteva zile de la ”eveniment”, cred că lucrurile trebuie spuse direct.

Decizia lui Nicki Minaj de a anula concertul din București, invocând motive de „siguranță”, este cu adevărat hilară. România și, în special, Bucureștiul sunt printre cele mai sigure destinații din Europa. Să sugerezi că niște proteste în centrul orașului reprezintă un pericol este cam lipsit de respect pentru fanii români, dacă nu chiar o insultă.

Nu am auzit niciun alt artist internațional să vorbească în ultimii ani despre faptul că România ar fi nesigură sau că Bucureștiul ar fi, în mod particular, o destinație periculoasă. Poate că adevăratul motiv al anulării este mai puțin dramatic și mai legat de alte aspecte logistice sau personale. Sau de lipsa de chef.

Nicki, data viitoare poate ar trebui să te informezi mai bine înainte de a anula un concert pe ultima sută de metri. Fanii tăi din România meritau mai mult respect decât să fie tratați cu asemenea pretexte!

Nicki Minaj, next time you might want to get better informed before canceling a concert at the last minute. Your fans in Romania deserved more respect than to be treated with such excuses! a scris Laura Vicol pe contul său personal de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *