nuntă

Nuntă cu surprize: Mireasa era, de fapt, un bărbat. Acesta riscă până la 4 ani în închisoare

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a aflat, la douăsprezece zile după căsătorie, că partenera sa de viață este, de fapt, un bărbat. AK, indonezian, și-a cunoscut viitoarea soție pe platforma de socializare Instagram în anul 2023.

Cei doi au format un cuplu online timp de un an, iar apoi s-au întâlnit față în față și au luat decizia de a se căsători, informează unica.ro. 

În timpul întâlnirilor, Adinda purta un niqab tradițional musulman care îi acoperea toată fața – pe care AK l-a văzut ca pe un semn pentru devotamentul ei față de islam.

Cuplul a optat pentru o ceremonie restrânsă la domiciliul lui AK, după ce Adinda i-a mărturisit că nu mai are membri ai familiei în viață.

La scurt timp după nunta care a avut loc pe 12 aprilie, AK a început să aibă suspiciuni cu privire la noua sa soție, deoarece aceasta a evitat intimitatea, invocând menstruația și starea de rău.

Tânărul indonezian a remarcat că Adinda a refuzat să interacționeze cu familia sa și a continuat să poarte niqabul chiar și acasă, așa că a decis să cerceteze fosta ei adresă și a fost uimit să descopere că părinții acesteia sunt în viață și se bucură de o stare bună de sănătate.

Părinții lui Adinda au dezvăluit că soția lui AK era, de fapt, un bărbat, identificat ca ESH, care a devenit travesti în anul 2020.

De asemenea, ei au spus că nu știau că fiul lor este într-o relație și cu atât mai mult că s-a căsătorit „Dacă te uiți la fotografiile de la nunta lor, Adinda arată exact ca o femeie. De asemenea, are o voce și un ton blând, așa că nu a existat nicio suspiciune că nu ar fi femeie”.

ESH a fost reținut de autorități și a recunoscut că intenția sa a fost să se căsătorească cu AK pentru a sustrage bunurile familiei acestuia.

În prezent, bărbatul se confruntă cu acuzații de fraudă și riscă o pedeapsă de până la 4 ani de închisoare.