Sursă foto: l-tron.com.

Omor brutal în Galați. Tânără găsită moartă cu un cuțit în piept. Află detalii despre concubinul acesteia

În localitatea Moscu din județul Galați, o tragedie șocantă a avut loc în noaptea trecută, când o tânără de 34 de ani a fost descoperită fără suflare în propria locuință. Cadavrul prezenta o rană gravă, având un cuțit înfipt în regiunea toracică.

Alerta a fost dată de un bărbat care a contactat serviciul de urgență 112 cu puțin timp înainte de miezul nopții. În ciuda intervenției rapide a echipajelor medicale, victima nu a mai putut fi salvată, decesul fiind constatat la fața locului, relatează Observatornews.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a emis următorul comunicat: „A fost dispusă începerea urmăririi penale in rem în referire la infracţiunea de omor săvârşit asupra unui membru de familie, prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal, reţinându-se că în seara zilei de 04.07.2024, în jurul orei 22:30, a fost identificată înjunghiată în abdomen victima S.D., în vârstă de 34 de ani, la locuinţa acesteia din satul Moscu, oraş Tg. Bujor, jud. Galaţi, aceasta decedând la scurt timp de la înregistrarea leziunii, existând suspiciuni că fapta a fost săvârşită de concubinul acesteia”.

Autoritățile au demarat o anchetă complexă pentru a elucida circumstanțele exacte ale decesului.

S-a stabilit că victima, originară din Smârdan, împărțea locuința cu partenerul ei într-o casă aparținând unui localnic din Moscu. Concubinul, care provine din Băneasa, are un trecut penal, fiind anterior condamnat pentru infracțiunea de viol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *