Sursă foto: ȘtirileProTv.

Povestea sfâșietoare a unui om și a câinelui său, victimele unei tragedii crunte

Un incident pe cât de tragic, pe atât de emoționant, s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică, 30 iunie, în jurul orei 17:30. Mai exact, un tânăr de 31 de ani și-a pierdut viața în încercarea de a-și salva animalul de companie.

În după-amiaza zilei de duminică, 30 iunie, în jurul orei 17:30, serviciile de urgență din comitatul Anne Arundel au fost inundate de apeluri care raportau căderi masive de arbori și linii electrice în zona Severn,informează Știrile ProTV.

Departamentul de pompieri Maryland, din comitatul Anne Arundel (AACFD) a emis un comunicat detaliind situația: „Echipajele de la fața locului au raportat mai mulți copaci mari căzuți în zonă, în plus, mai multe linii electrice erau căzute și arcuite. Având în vedere dimensiunea și amploarea incidentului, echipajul inițial a solicitat resurse suplimentare”.

În timpul evaluării inițiale a situației, echipele de intervenție au descoperit un bărbat care prezenta leziuni cauzate de electrocutare. Victima a fost transportată de urgență la Baltimore Washington Medical Center, fiind în stare critică.

Autoritățile au atribuit incidentul căderilor de cabluri electrice, smulse de arborii doborâți în timpul furtunii violente.

Potrivit relatărilor WBAL, afiliat NBC, cablurile electrice căzute au intrat în contact cu un gard metalic ce se întindea pe mai multe proprietăți. Deși identitatea victimei nu a fost dezvăluită, s-a confirmat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Steven Bishop, pompier în Anne Arundel County, a oferit detalii suplimentare despre tragedie: „Lângă gard era un câine care, din păcate, s-a electrocutat. Din cauza electrocutării, stăpânul câinelui a auzit și a ieșit în fugă pentru a încerca să salveze câinele și, din păcate, a fost și el electrocutat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *