Primar din Gorj

Primarul din Stejari, implicat într-un accident rutier sub influența drogurilor

Robert Păiuși, primarul comunei Stejari din județul Gorj, se află în centrul unei investigații a poliției după ce a fost implicat într-un incident rutier duminică. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, primarul ar fi acroșat cu oglinda laterală a mașinii sale o femeie și a părăsit locul accidentului fără a opri, informează HotNews. 

În urma acestui eveniment, Robert Păiuși este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

IPJ Gorj a declarat că: „În urma testării şoferului cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise” 

Tot conform IPJ Gorj: „În cursul zilei, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Băceşti. Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism în satul Băceşti, a acroşat cu oglinda laterală un pieton (femeie), în vârstă de 24 de ani din aceeaşi localitate, părăsind locul producerii evenimentului rutier. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”