Sursă foto: gsp.ro

Probleme juridice pentru Ion Țiriac: Detalii despre incidentul rutier și urmările sale

La începutul anului curent, renumitul om de afaceri Ion Țiriac s-a confruntat cu o situație neplăcută în traficul bucureștean, care a rezultat în aplicarea unei sancțiuni de către poliția rutieră din capitală.

În contextul acestui incident, s-a solicitat prezentarea înregistrărilor video și audierea unui martor în fața instanței de judecată, informează HotNews.ro.

Recent, Ion Țiriac a redobândit titlul de cel mai prosper cetățean român, conform evaluării realizate de publicația Forbes. Averea sa este în prezent estimată la impresionanta sumă de 2,1 miliarde de dolari.

Aceast avans  în topul miliardarilor români s-a produs în detrimentul lui Gabriel Dineș, al cărui patrimoniu a suferit o depreciere semnificativă, scăzând de la 2,7 miliarde de dolari la 1,4 miliarde de dolari. Această diminuare a fost cauzată în principal de scăderea cu aproximativ 30% a valorii acțiunilor companiei UiPath.

În configurația actuală a celor mai bogați români, pe poziția a treia se situează Dragoș Pavăl, proprietarul lanțului de magazine Dedeman, a cărui avere este evaluată la 2 miliarde de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *