Irinel Columbeanu

Proces încheiat favorabil pentru Irinel Columbeanu

Conform știripesurse.ro, instanța de judecată a luat o decizie surprinzătoare în cazul lui Irinel Columbeanu. Perioada în care Iri, așa cum era numit de către presă, se mândrea cu iubitele sale manechin și mașinile de lux a devenit istorie. 

În prezent, fostul milionar a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta și se confruntă cu multiple procese în instanță, în curs de desfășurare. 

Unul dintre aceste procese, legat de falimentul unei societăți comerciale, s-a încheiat favorabil pentru Iri, după ce instanța de judecată a au hotărât că acesta nu poate fi tras la răspundere. 

Fostul milionar Irinel Columbeanu a fost dat în judecată de administrația Sectorului 1, care a  solicitat instanței să încuviințeze poprirea pensiei acestuia. 

Astfel, instanța investită cu soluționarea cauzei: „Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA GENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă”.