Sursă foto: observatornews.ro.

Răzbunare academică extremă în Constanța. Profesor incendiat de student pentru o notă de 4.

Un eveniment terifiant care a avut loc la Universitatea Ovidius din Constanța. Un cadru didactic specializat în matematică a fost victima unui atac comis de un student nemulțumit de rezultatul său academic. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a recurs la un act extrem de violență ca răspuns la nota insuficientă primită, anunță Observatornews.ro.

Incidentul s-a desfășurat joi, în interiorul unei săli de curs aparținând Facultății de Matematică. Furios din cauza notei de nepromovare, studentul a acționat într-un mod șocant, udând profesorul Adrian Alexandrescu cu o substanță inflamabilă și aprinzând-o.

După comiterea faptei, agresorul a părăsit rapid încăperea, blocând accesul și izolând victima cuprinsă de flăcări în interior. Incendiul s-a extins, afectând și mobilierul din sală.

Alertată de zgomotele neobișnuite, o alt cadru didactic din proximitate a intervenit pentru a investiga situația. În acel moment, studentul agresor a luat-o la fugă.

Ulterior, autoritățile l-au localizat și l-au escortat la secția de poliție pentru interogatoriu. În prezent, suspectul este subiectul unei anchete pentru tentativă de omor.

Conform declarației oficiale a poliției:

„În jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă.

Acesta ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului. Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *