Simona Gherghe

Simona Gherghe, internată de urgență: Fanii, îngrijorați de starea vedetei.

Simona Gherghe se confruntă cu probleme de ordin medical. Prezentatoarea TV și-a alarmat admiratorii după ce a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare pe patul de spital, având o branulă insertată în mână.

Deși nu a oferit prea multe informații referitoare la motivul internării sau la starea sa de sănătate, vedeta a ținut să menționeze că această situație a survenit într-o zi în care avea numeroase planuri de îndeplinit.

„Într-o zi cu o mulțime de planuri, s-a întâmplat asta”, a notat Simona Gherghe pe profilul ei de Instagram.

Recent, Simona Gherghe a dezvăluit motivul real al deciziei sale de a părăsi emisiunea Acces Direct.

Într-o mărturisire, ea a explicat că a luat această hotărâre din cauza programului extenuant, care nu îi mai permitea să-și petreacă suficient timp alături de familie. Chiar dacă i s-au oferit promisiuni de schimbare și a fost rugată să revină, vedeta a refuzat, iar în prezent moderează emisiunea „Mireasa”.

„Atât am rezistat. E un format solicitant și controversat, greu, apăsător. Atât am putut duce sufletește. După ce l-am lăsat, am spus că eu nu mai pot face formatul, dar că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo: și formatul, și decorul. Dar nu. Zero. Ei au considerat că încă are potențial, așa că l-au păstrat în grilă. Și, după cum se vede, formatul face cifre și are fanii săi și azi. Mi-am dorit mai multă liniște și mai mult timp pentru mine. Unul dintre motivele pentru care am acceptat „Mireasa a fost faptul că pot să am diminețile și după-amiezile libere, să fiu cu Vlad”, a declarat aceasta, conform Click!.