SPIT prezintă tarifele pentru obținerea documentelor în regim de urgență

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța a emis un comunicat privind tarifele aplicabile pentru obținerea rapidă a documentelor din arhivele municipalității și ale SPIT. Aceste taxe sunt stabilite conform Anexei nr. 11 la HCL nr. 339, care reglementează impozitele și taxele în municipiul Constanța pentru anul 2024.

Pentru serviciul de identificare și transmitere a documentelor, cetățenii vor achita o sumă de 15 lei per document solicitat. Eliberarea unui certificat care atestă situația materială a solicitantului este taxată cu același cuantum de 15 lei.

În cazul în care se dorește obținerea actelor în regim de urgență, se aplică o taxă suplimentară de 25 lei pentru fiecare document. Acest regim presupune eliberarea certificatelor fiscale sau a altor acte existente în arhivă în termen de 24 de ore, în timp ce pentru informațiile care necesită elaborarea unui răspuns, termenul este de 15 zile.

SPIT Constanța oferă multiple modalități de achitare a acestor taxe. Contribuabilii pot consulta opțiunile disponibile accesând site-ul oficial al instituției,www.spit-ct.ro, în secțiunea dedicată serviciilor online și modalităților de plată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *