TAROM anunță reluarea zborurilor după negocieri cu personalul navigant

TAROM a comunicat că, în urma negocierilor purtate cu echipele de zbor, s-a ajuns la o înțelegere care permite reluarea operațiunilor aeriene în condiții normale. Această rezoluție vine ca urmare a situației tensionate din data de 8 iulie, când numeroase zboruri au fost anulate din cauza declarațiilor individuale de incapacitate de zbor prezentate de personalul navigant.

În dimineața zilei de 9 iulie, toate cursele programate, atât pe rutele interne, cât și pe cele internaționale, și-au reluat desfășurarea conform orarului stabilit inițial.

În cadrul unei sesiuni de discuții între conducerea companiei și delegații personalului navigant TAROM, s-a reușit găsirea unui consens privind aspectele salariale invocate de angajați. Detaliile acordului urmează să fie integrate în Contractul Individual de Muncă al fiecărui membru al personalului.

Compania își exprimă regretul față de pasageri pentru perturbările din ziua precedentă și a transmis că aceasta depune eforturi pentru a minimiza impactul negativ asupra planurilor de călătorie ale acestora.

TAROM a oferit soluții alternative pasagerilor afectați de anulările de zboruri, iar echipa de asistență menține contactul direct cu aceștia pentru a furniza informații detaliate despre opțiunile disponibile, inclusiv reprogramarea zborurilor sau rambursarea costurilor.

În urma situației întâmpinate luni, 8 iulie, aceea de anulare a numeroase zboruri ca urmare a declarațiilor individuale de inapt pentru zbor a personalului navigant, compania TAROM își cere scuze pasagerilor săi pentru tot disconfortul creat și depune toate eforturile pentru a reduce impactul pe care această situație îl are asupra planurilor lor de călătorie. Compania a oferit alternative pentru pasagerii afectați de aceste anulări, iar echipa de asistență este în contact direct cu pasagerii pentru a oferi informații detaliate privind reprogramarea zborurilor, rambursările sau alte opțiuni disponibile”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *