Tazz revoluționează accesul la festivaluri: Brățările, livrate direct la ușă.

Serviciul de livrare Tazz va oferi, începând cu data de 18 iunie, posibilitatea comandării brățărilor de acces pentru cele mai populare festivaluri ale verii.

Nostalgia reprezintă primul eveniment pentru care participanții vor avea opțiunea de a-și achiziționa brățara prin intermediul aplicației Tazz, urmând ca în perioada următoare să fie disponibilă aceeași facilitate și pentru alte festivaluri precum Beach Please, Electric Castle și Summerwell, potrivit Forbes.ro.

Cătălina Mănăilă, Events&Partnerships Manager Tazz, a declarat: „La Tazz, cautăm mereu noi moduri de a-i ajuta pe utilizatori să își eficientizeze timpul, iar prin campania de anul acesta „Skip The Line” ne-am dorit să creăm o opțiune care poate transforma timpul de așteptare pentru intrarea în festival în timp pentru distracție. Livrarea brățărilor a devenit deja o tradiție, iar cele peste 18.000 de brățări comandate prin Tazz anul trecut ne confirmă dorința participanților de a avea brățara deja pe mână când ajung la poarta festivalului. Așa că vom continua să livrăm rapid poftele utilizatorilor noștri, chiar și atunci când vine vorba de distracție.”

Mai exact, procedura de comandă a brățării este una simplă, utilizatorii având posibilitatea de a selecta numărul dorit de brățări din secțiunea dedicată a aplicației, fiind necesară introducerea numelui și a codului aferent biletului pentru finalizarea achiziției.

Pe lângă comoditatea oferită prin livrarea brățărilor direct la domiciliu, Tazz pune la bătaie și o serie de experiențe VIP în cadrul celor mai importante festivaluri ale sezonului estival, iar mai multe detalii referitoare la această facilitate pot fi găsite accesând pagina web https://skiptheline.tazz.ro/.