Sursă foto: sanatatea.tv.

Tragedie în Dolj: Copil de 11 ani, decedat în ambulanță în drum spre spital. Află motivul șocant

Un incident tragic a provocat deschiderea unei anchete de către autoritățile din județul Dolj, informează ziare.com. Un minor în vârstă de 11 ani și-a pierdut viața în timp ce era transportat cu ambulanța către o unitate medicală.

Incidentul s-a petrecut în noaptea dintre marți și miercuri, 3 iulie, când forțele de ordine au fost alertate cu privire la decesul unui copil în interiorul unei ambulanțe aflate în tranzit prin comuna Teasc, anunță Ziare.com.

Echipaje ale Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni s-au deplasat la fața locului pentru a investiga circumstanțele. Conform constatărilor inițiale, minorul era în curs de transport către un spital din Craiova când, la intrarea în localitatea Teasc, situată pe DN 55, a suferit un stop cardiorespirator fatal.

Investigațiile ulterioare efectuate de Secția nr.13 Poliție Rurală Segarcea au relevat că, în aceeași noapte, mama copilului decedat, în vârstă de 31 de ani, și sora acestuia, de 9 ani, au necesitat și ele transport medical de urgență, existând suspiciunea unei intoxicații.

Reprezentanții IPJ Dolj au declarat: „La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni care au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanță către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe D.N. 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul. Totodată, din verificările efectuate de către polițiștii Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama și sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unități medicale, existând suspiciunea unei intoxicații”.

Ancheta continuă pentru elucidarea completă a circumstanțelor acestui tragic eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *