Sursă foto: monitorulcj.ro.

Tragedie într-o sală de fitness. O tânără își pierde viața după o cădere de la etaj.

Un eveniment tragic a avut loc într-o sală de fitness, unde o tânără în vârstă de 22 de ani și-a pierdut viața în circumstanțe șocante.

În timpul unei sesiuni de antrenament obișnuite, femeia se afla pe o bandă de alergare situată la etajul al treilea al clădirii, informează monitorulcj.ro.

După aproximativ o jumătate de oră de exerciții, ea a suferit o pierdere a echilibrului, alunecând. În încercarea disperată de a se salva, victima s-a agățat de marginea ferestrei din spatele echipamentului, însă fără succes. Gravitatea situației a fost amplificată de spațiul redus, de doar 60 de centimetri, dintre banda de alergare și fereastra deschisă.

Camerele de supraveghere ale centrului de fitness au înregistrat momentul înfiorător al căderii, iar înregistrările s-au răspândit rapid în mediul online.

Deși a fost transportată de urgență la o unitate medicală, eforturile personalului medical s-au dovedit zadarnice. Cauza decesului a fost atribuită unei hemoragii cerebrale.

În urma acestui incident dramatic, autoritățile au inițiat o anchetă pentru a elucida circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a examina posibila neglijență din partea administrației sălii de sport.

Investigațiile preliminare au relevat faptul că fereastra adiacentă benzii de alergare era deschisă în momentul accidentului, contrar regulilor de siguranță. S-a constatat prezența unor autocolante deteriorate pe geam, care avertizau clienții să nu deschidă ferestrele, mesajul fiind rescris manual cu un marker.

Rezultatele necropsiei au indicat multiple contuzii faciale și corporale, precum și leziuni craniene care au provocat hemoragii severe.

Ca măsură imediată, sala de sport a fost închisă temporar pentru o perioadă de trei zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *