Un bărbat a murit înecat după ce a încercat să recupereze undița din apă

Un incident tragic a avut loc duminică în localitatea Șag, unde un pescar și-a pierdut viața în apele râului Timiș în timp ce încerca să recupereze echipament de pescuit, informează Stirileprotv.ro.

Autoritățile din cadrul Secției 14 Rurale Peciu Nou au fost sesizate cu privire la un eveniment dramatic petrecut în proximitatea podului din Șag. Un pescar în vârstă a intrat în apele învolburate ale râului Timiș cu intenția de a recupera diverse accesorii de pescuit. Din nefericire, puterea curenților l-a împiedicat să revină la suprafață, viața fiindu-i pusă în pericol.

Martorii prezenți la fața locului au intervenit prompt, reușind să aducă victima înapoi pe mal. La sosirea lor, oamenii legii au constatat că victima era un bărbat de 70 de ani. În ciuda eforturilor depuse, manevrele de resuscitare efectuate conform protocoalelor medicale nu au dat rezultate, iar bărbatul a fost declarat decedat.

În urma acestui eveniment nefericit, autoritățile au deschis o anchetă, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *