Spital

Violată în camera de urgențe, o tânără s-a sinucis aruncându-se de la etaj

O tânără de 22 de ani, care se afla internată într-o unitate medicală din apropiere de Milano, a fost victima unui abuz sexual cumplit. Pacienta a fost agresată de un bărbat în vârstă de 28 de ani, iar la scurt timp după incident, aceasta a decis să-și ia viața. 

Potrivit informațiilor furnizate de Milano Today și citate de știrileprotv.ro., evenimentul tragic s-a petrecut la spitalul din Vizzolo Predabissi, o localitate situată în sudul provinciei Milano, în regiunea Lombardia din Italia. 

Se presupune că tânăra a fost violată chiar în camera de urgențe a spitalului, pe o targă. La doar câteva ore după ce a fost supusă abuzului, pacienta s-a aruncat de la etajul clădirii.

Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz, însă circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia rămân neclare. Presupusul agresor este un bărbat în vârstă de 28 de ani. Alarma a fost trasă chiar de către victimă, care a informat asistentele din unitatea sanitară că a fost abuzată sexual de un bărbat. 

Asistentele au fost cele care au apelat numărul de urgență 112. Cu toate acestea, la numai câteva ore de la producerea incidentului, tânăra a luat decizia de a-și pune capăt vieții, aruncându-se de la etajul patru al spitalului.

Conform relatărilor tinerei, agresiunea a avut loc pe o targă, într-unul dintre departamentele ambulatorii ale unității de Urgențe. Presupusul agresor a fost plasat în arest. Acesta a negat toate acuzațiile și a susținut că actul sexual a fost consimțit în totalitate.