Zannidache

Zannidache, dublu campion la Survivor după victoria în All Stars 2024

În ediția finală de joi seara, 30 mai, difuzată la Pro TV, Zannidache a ieșit triumfător în competiția Survivor All Stars 2024, adjudecându-și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. 

Deși Zannidache, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu s-au duelat cu înverșunare pe teren, doar unul dintre ei a reușit să plece acasă cu mult râvnitul trofeu. Să facem cunoștință cu Zannidache, laureatul ediției Survivor All Stars 2024. 

Ediția decisivă a show-ului „Survivor All Stars” 2024 s-a desfășurat joi seara, 30 mai, începând cu ora 20.30. În urma eliminării lui Sorin Pușcașu în semifinala competiției, doar trei concurenți au rămas în cursă pentru a-și disputa titlul de câștigător: Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni.

Finala concursului Survivor All Stars a fost una încărcată de tensiune, oferind telespectatorilor momente memorabile. În ultimul consiliu tribal, publicul și-a exprimat opțiunea finală, iar datorită sprijinului fanilor, Zanni a reușit încă o dată să ridice deasupra capului trofeul Survivor! 

Cu lacrimi în ochi, Zanni a exclamat „Yessss!” în momentul în care a ridicat trofeul victorios.

Despre trecutul său, Zanni a declarat că: „Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, informează Libertatea.ro.