Adrian Mititelu

Adrian Mititelu reacționează la scandalul în care este implicat avocatul Doru Trăilă

Doru Trăilă, un avocat de renume în cadrul Federației Române de Fotbal, este implicat în scandalul care a captat atenția întregii țări, conform gsp.ro. 

Adrian Mititelu a reacționat vehement la adresa avocatului care a reprezentat cu succes FRF într-un proces de proporții împotriva sa.

„TIC-TAC! Momentul adevărului a sosit! O să aflați cu toții cum a câștigat MAFIA procesul în Apel! Divinitatea, forță a binelui, răzbate într-un final!”, a scris acesta pe rețelele de socializare. 

Doru Trăilă a făcut parte din echipa de avocați a FRF în procesul intentat de Adrian Mititelu, care solicita despăgubiri de peste două sute de milioane de euro pentru dezafilierea FC Universității Craiova în 2011.

FRF a ieșit victorioasă în acest proces în 2017, evitând astfel un potențial faliment.

După 15 ore de audieri la DNA, Doru Trăilă se află sub control judiciar, alături de fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, și generalul SRI Dumitru Dumbravă.

Aceștia sunt acuzați de infracțiunile de trafic de influență și spălare de bani. Omul de afaceri Cătălin Hideg i-a denunțat pe Florian Coldea și pe fostul general SRI Dumitru Dumbravă.

Conform declarațiilor lui Cătălin Hideg, cei doi i-ar fi solicitat, prin intermediul avocatului Doru Trăilă, suma de 600.000 de euro pentru a-i obține o pedeapsă cu suspendare într-un dosar în care a fost condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare pentru fraude cu fonduri europene. 

Astfel, societatea controlată de Dumitru Dumbravă ar fi primit un milion de euro de la avocatul Doru Trăilă și ar fi transferat către compania lui Florian Coldea suma de 250.000 de euro.

În cadrul FRF, avocatul Doru Trăilă se bucură de o reputație excelentă, fiind profesor în Facultatea de Drept și membru al conducerii acestei instituții de învățământ.

Recent, în februarie 2023, Doru Trăilă a făcut parte din comisia care a judecat cazul meciului întrerupt dintre Sepsi și FCU Craiova. Arbitrul Chivulete a oprit jocul în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete. Comisia de Recurs a decis ca meciul să fie rejucat.