Bărbatul care a asaltat brutal două femei în ring declară că nu a vrut să-și dezamăgească copiii

Eveniment tulburător  petrecut în incinta Sălii Polivalente din capitala României, cu ocazia unei gale de RXF (Real Xtreme Fighting). 

Perversul de pe Târgu Ocna a afirmat că: „Îmi pare rău că am dat în ele, doar că nu am vrut să îmi dezamăgesc copiii” informează Digisport. 

Individul supranumit Perversul de pe Târgu Ocna  a pătruns în cușca de luptă alături de Bettyshor și Roxana Țuțu, moment în care au avut loc scene revoltătoare. 

Cele două femei au fost supuse unui asalt brutal, primind numeroase lovituri din partea adversarului masculin, care, în finalul confruntării, a declarat că nu va mai accepta niciodată să se confrunte cu reprezentante ale sexului feminin.

„Acesta nu este un mesaj la adresa femeilor, pentru că eu am și mamă și surori și fete. Îmi pare rău că am dat în ele, doar că nu am vrut să îmi dezamăgesc copiii, i-am pus pe ei mai presus de oricine. N-aveam cum să pierd, să-i dezamăgesc pe ei (n.r. pe copii). Mi-au spus ‘tati, să câștigi’! Eu am fată la liceu, fată în clasa a 8-a, un băiat mai măricel. Ziceau că o să râdă copiii de ei. Nu aveam cum să pierd. Nu am ales, am cules, am luat ce mi s-a dat. Roxana a fost foarte puternică, Bettyshor slabă. Roxanei i-am spus că îmi pare rău, ea e foarte fair-play. A zis că nu-i nimic, că asta a fost și cu asta, basta. Cu fete nu mai accept niciodată, doar cu băiat” a declarat acesta.