Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant pentru Mbappe: „Abia aștept să te văd cum încânți Bernabeul”

Kylian Mbappe a semnat un contract pe o perioadă de cinci sezoane cu echipa Real Madrid. Cristiano Ronaldo a impresionat internetul cu un mesaj adresat tânărului star francez.

Mbappe și-a anunțat transferul la Real prin intermediul unor fotografii din copilărie în care purta un trening cu emblema clubului madrilen. Printre acestea, francezul a inclus și o poză alături de Cristiano Ronaldo, anunță HotNews.ro. 

Portughezul a lăsat un comentariu care a strâns 2,5 milioane de aprecieri în doar 11 ore de la postare. „Rândul meu să te privesc. Abia aștept să te văd cum încânți Bernabeul. Hala Madrid”, este mesajul postat de Ronaldo.

După îndelungi tratative, atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat cu Real Madrid un contract valabil pentru următoarele 5 sezoane. Mbappe va beneficia de un salariu anual în valoare de 15 milioane de euro.

Pe lângă salariul impresionant, Mbappe va încasa și o primă de instalare în valoare de 150 de milioane de euro, sumă ce va fi eșalonată pe parcursul celor 5 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu.

„Un vis devenit realitate. Atât de mândru să mă alătur clubului visurilor mele Real Madrid. Nimeni nu poate înțelege cât de entuziasmat sunt acum. Abia aștept să vă văd, Madridistas și mulțumesc pentru sprijinul vostru incredibil. Hala Madrid!”  a declarat  Mbappe.

În sezonul recent încheiat, Mbappe a evoluat în 48 de partide pentru Paris Saint Germain, reușind să marcheze 44 de goluri și să ofere 10 pase decisive. Acesta va fi primul angajament al lui Kylian Mbappe în afara campionatului Ligue 1, unde a cucerit șapte titluri de campion alături de AS Monaco și PSG.