Tenis

După retragerea din turneul parizian, Halep rămâne dedicată revenirii în tenis

La o zi după confruntarea cu jucătoarea americană McCartney Kessler, Simona Halep a ținut să transmită un mesaj fanilor săi prin intermediul platformelor de socializare. Fostul lider mondial a subliniat că rămâne dedicată muncii asidue și că nu își pierde încrederea în capacitatea sa de a reveni în fruntea clasamentului WTA.

Mesajul Simonei Halep, postat pe platforma X, sună cam așa: „Ei bine, ieri nu a mers cum am sperat. Durerile la genunchi au rămas cu mine încă de când m-am întors de la Miami. Din fericire, nu am mai putut continua. 

Nu așa mi-am dorit să îmi petrec timpul în Paris, dar nimeni nu a spus că revenirea mea va fi ușoară.

Mă voi odihni și voi continua să muncesc și să cred în călătoria mea. Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți. Vă văd mesajele și ele înseamnă totul pentru mine”. 

În meciul disputat pe zgura pariziană, Halep, dublă campioană de Grand Slam, a fost nevoită să se retragă în setul secund, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza persistentelor probleme la genunchi. Această accidentare a importunat-o pe româncă și în timpul participării sale la turneul Miami Open.

Cu privire la acest eveniment, George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, și-a exprimat opinia în fața reprezentanților mass-media, spunând: „Dacă organismul nu-i va da voie să joace la nivel maxim cu siguranță se va retrage”.

În ciuda acestui obstacol, Simona Halep rămâne optimistă și hotărâtă să depășească această perioadă dificilă. Prin mesajul adresat susținătorilor săi, ea dorește să le insufle încredere și să le arate că, în pofida provocărilor, determinarea sa de a performa la cel mai înalt nivel rămâne neclintită.

Cu siguranță, fanii acesteia așteaptă cu nerăbdare revenirea în forță a Simonei Halep și speră ca problemele medicale să fie depășite cât mai curând, pentru a o vedea din nou strălucind pe cele mai importante terenuri de tenis ale lumii.