Gigi Becali

Gigi Becali nu va plăti orice sumă pentru Louis Munteanu: „Dacă e vorba de 40.000, la revedere!”

Louis Munteanu, în vârstă de 21 de ani, este fotbalistul cel mai râvnit din Superliga în acest moment. Conform primasport.ro, atacantul a fost împrumutat de Fiorentina la Farul.

FCSB și Rapid și-au exprimat interesul pentru obținerea serviciilor atacantului, iar Farul, echipa lui Gică Hagi, și-ar dori să îl păstreze și în sezonul viitor.

Gigi Becali a oferit deja 1,2 milioane de euro pentru Louis Munteanu, o sumă considerată prea mică de oficialii Fiorentinei, care doresc să obțină 1,5 milioane de euro pentru tânărul atacant.

Omul de afaceri își dorește cu insistență ca Louis Munteanu să semneze cu FCSB și a lansat câteva săgeți către Rapid, un alt competitor în cursa pentru transferul jucătorului: „Probabil a zis ‘Bă, mă duc la Rapid? La FCSB am mai mari şanse în cupele europene. La Rapid ce fac? Stau în Grant? Să îmbătrânesc în Grant? Să îmbătrânesc pe şinele de tren? Măcar iau un ban.'”

Gigi Becali a subliniat că nu va cheltui orice sumă pentru transferul lui Louis Munteanu și că nu îi va oferi un salariu de 40.000 de euro.

„Am trimis oferta, un milion două sute, nu am primit niciun răspuns. Ei mi-au spus că vor 1.5 milioane. Şi eu am spus 1.2 milioane de euro.”, a declarat Gigi Becali.

„Păi, dacă dăm 40.000 de euro, aşa, salarii, ajungem la faliment. Stai să văd dacă mă înţeleg cu Fiorentina. Poate mă înţeleg şi cu el. Ce să vorbeşti cu jucătorul dacă încă nu îţi dă voie clubul? Dacă e vorba de 40.000, la revedere! Nici eu nu are rost să mai discut”, a adăugat Becali.